Jäsenedut 2020

Jäsenedut jäsenkorttia näyttämällä

JÄMSÄNJOKILAAKSO 503 JÄSENEDUT 2020

OSASTON TARJOAMAT EDUT JÄSENILLE (JÄSENKORTTI ESITETTÄVÄ)

• KINOTTAREN ELOKUVALIPUISTA 2€ ALENNUS 1KRT/KK
  • KUHMOISSISSA ELOKUVAETU KÄYTÖSSÄ SAMOIN EHDOIN
  • HIEROJAKÄYNNISTÄ OSASTO MAKSAA 5€/KERTA/10 KRT VUODESS (jäsen maksaa loput)
  • JALKAHOITOKÄYNNISTÄ OSASTO MAKSAA 5€/KERTA/2KRT VUODESSA (jäsen maksaa loput)

HIERONTOIHIN JA JALKAHOITOON KUPONKEJA SAAT LUOTTAMUSMIEHILTÄ/ YHDYSHENKILÖILTÄ. VOIT KÄYTTÄÄ ALUEELLASI OLEVAA HIEROJAA JA JALKAHOITAJAA

• UIMAHALLEISSA JÄMSÄNKOSKELLA, MÄNTÄSSÄ, PADASJOELLA JA ORIVEDELLÄ UINNISTA OSASTO MAKSAA KERRAN KUUKAUDESSA 5€/KERTA . JÄMSÄNKOSKELLA KÄYNNIT SAAT LUNASTAMALLA UIMAHALLIKORTIN (maksat kortin itse), JOHON ETUUS LADATAAN. MUISSA HALLEISSA KÄYNTI MERKITÄÄN VIHKOON.
  • OSASTOLLA ON OMA LOMANVIETTOPAIKKA LÄNÄLÄ, JOKA SIJAITSEE LÄHELLÄ KOSKENPÄÄTÄ. LÄNÄLÄÄ VUOKRATAAN VAIN JÄSENILLE. VUOKRAUSTIEDOT ERILLISELLÄ LIITTEELLÄ (katso välilehdeltä Lomanviettopaikka Länälä)
  • TYÖVÄENLEHTIETU 10€/JÄSEN/VUOSI
  • Jämsän Paviljonkiin tanssimaan 5 € alennuksella jäsenkorttia esittämällä.

VEKKARI OSASTON TIEDOTUSLEHTI                                         LIITON OMAT SIVUT www.jhl.fi

OSASTON KOTISIVUT jamsanjokilaaksonjhl.jhlyhdistys.fi             OLEMME MYÖS facebookissa